وکالت دعاوی ملکی سعادت آباد | وکیل ملک و املاک سعادت آباد


وکیل ملکی سعادت آباد | وکیل ملک و املاک سعادت آباد

نحوی طرح دعوای ملکی و دفاع در خصوص آن دارای اهمیت ویژه ای می باشد رعایت شرایط شکلی و ماهوی در دعوای ملکی از چنان اهمیتی برخوردار می باشدکه بی توجهی نسبت به آن ممکن است که خسارات غیرقابل جبرانی به اصحاب دعوا وارد نمائید و تمام هزینه و سرمایه فرد را در معرض نابودی قرار دهد وکیل ملکی در تهران بر اساس تجربه و تخصص خویش تا کنون در طرح انواع دعاوی ملکی و دفاع در خصوص آن در دادگستری تهران موفقیت چشم گیری را به دست آورده است.

در گذر زمان همواره جوامع انسانی در حال پیشرفت بوده اند. این پیشرفت خود را در حوزه های مختلفی از جمله اقتصاد، صنعت، روابط انسان ها و … به دست آمده است. در این بین روابط اجتماعی که در میان انسان ها به وجود آمده است بر اساس مسائلی است که دارای ارزش مالی هستند. که همین امر موجب شد تا مسائل و مشکلات حقوقی به وجود آیند.

البته مشکلاتی که میان افراد به وجود میاد به این سادگی نیست و این مشکلات امروزه آنچنان گسترده و زیاد هستند که هر کدام بخش خاصی را در بر می گیرد از جمله کیفری، ارث، ملکی، خانواده و … . روشن است که هر وکیلی در برخی از حوزه های ذکر شده دارای تخصص است و می تواند به شما کمک کند که وکیل ملکی یکی از آنان است.

امروزه وکلا بایستی در کنار اطلاعات عمومی که در تمامی حوزه ها دارند در برخی از حوزه ها به صورت کاملا اختصاصی دارای تجربه باشد. مسائل ملکی از جمله مواردی است که نیاز است یک وکیل ملکی خوب آن را بر عهده گیرد تا بتواند مشکلات را با تکیه بر دانش و تجربه خود مرتفع کند. افرادی که ساکن تهران هستند می توانند با انتخاب وکیل ملکی تهران مشکلات خود را حل کنند.

همانگونه که در بالا توضیح داده شد برای مشاوره ی بهتر و اینکه مطمئن شوید شخصی پرونده ی شما را در دست دارد که در زمینه ی ملک و املاک تخصص و تجربه ی کافی دارد باید یقین حاصل کنید که دارید از یک وکیل ملکی متخصص کمک می گیرید.

* این کار با مراجعه به سوابق کاری و رزومه ی او و همچنین پرسش از موکلان و معرفان قبلی امکان پذیر است.

آنچه را که باید در مورد وکالت در امور ملکی بدانید

در این مقاله سعی شده است تا کلیات مربوط به دعاوی ملکی به زبان ساده و قابل فهم توضیح داده شود لذا سوالات و اطلاعاتی از قبیل : متداول ترین دعاوی ملکی کدام ها هستند؟ چه دعاوی ملکی هستند؟ وکیل پایه یک امور اراضی و املاک چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟ همچنین وکیل ملک در تهران در چه پرونده هایی تبحر و تجربه دارد؟ هزینه دعاوی ملکی چقدر می باشد ؟شماره تلفن وکیل ملکی در تهران و….. را در این مقاله شرح داده ایم

وکیل ملکی متخصص چه خصوصیاتی باید داشته باشد ؟

معیارهای مختلفی در خصوص تشخیص و تعیین یک وکیل پایه یک دادگستری که به صورت تخصصی در امور ملکی فعالیت می نمائید وجوددارد که در زیر به مهمترین و اصلی ترین خصوصیات یک وکیل ملکی اشاره می کنیم

الف: میزان تجربه علمی و عملی وکیل دادگستری

یکی از معیار های تشخیص یک وکیل ملکی خوب و مجرب، میزان تجربه وی در زمینه طرح و دفاع در انواع دعاوی مختلف ملکی می باشد هرچند که تمام وکلای دادگستری امکان بررسی و قبول وکالت در تمامی پروندهای ثبتی، کیفریوکالت دعاوی کیفری سعادت آباد | وکیل کیفری، حقوقی، ملکی و خانواده و غیره را دارند، اما تجربه یک وکیل دادگستری به عنوان وکیل ملکی پایه یک خبره در زمینه امور مرتبط با املاک و اراضی باعث می شود تا وی بتواند با درصد موفقیت بالاتری در تمامی دعاوی ملکی نظیر تقسیم و افراز ملک مشاع، خلع ید ، قلع بنا، تخلیه ملک، الزام به تنظیم سند رسمی، مطالبه اجرت المثل ایام تصرف، ابطال سند مالکیت ، تعدیل و افزایش اجاره بها و غیره قبول وکالت نماید.

ب: دانش حقوقی و تسلط بر قوانین مرتبط با دعاوی ملکی

از دیگر معیارهای مهم یک وکیل ملکی مجرب دانش حقوقی و تسلط علمی وی در زمینه های مختلف حقوقی،کیفری و ثبتی امور املاک، اراضی و مستغلات است و باید ضمن آشنایی با قوانین و مقررات مربوطه، با آراء وحدت رویه دیوان عالی کشور، آراء وحدت رویه دیوان عدالت اداری، نظریات مشورتی اداره حقوقی قوه قضاییه، نظریات اساتید برجسته علم حقوق و دکترین و همچنین رویه مرسوم محاکم و دادگاه های کشور نیز آشنایی کافی داشته باشد.

ج: داشتن صداقت در رفتار و گفتار نسبت به اصحاب دعوا

وکیل متخصص ملکی می بایست با صداقت، بهترین و بدترین حالت ممکن در طرح و دفاع در دعاوی ملکی به موکل خویش توضیح دهد به نحوی که موکل بتواند بهترین تصمیم ممکن را اختیار کند قبول پرونده تحت هر شرایطی مجاز نمی باشد.

د: نحوه ی تنظیم دادخواست

همانگونه که ملاحظه نمودید بخشی از مهارت و دانش یک وکیل املاکی یا هر وکیل دیگری در تشخیص صحیح و به موقع نوع دعوایی است که باید اقامه کند و در دادخواست بنویسد، بنابراین هنر لایحه نویسی و شرح ما وقع و تنظیم دادخواست نیز از موارد قابل توجه در مورد یک وکیل حاذق است که باید آن را کسب کرده باشند.

ه: آگاهی از هزینه ها

یک وکیل ملکی تهران برای ارائه ی یک مشاوره ی خوب و موثر و اتخاذ تصمیم های اساسی و مهم لازم است تا از تمام هزینه ها و منافع ممکن الوصول برای موکلش آگاهی کامل داشته باشد تا بتواند تشخیص دهد که آیا قدم نهادن در مسیر پر پیچ و خم و گاها طولانی پرونده ارزش پرداخت هزینه های دادرسی و … را دارد یا خیر؟ این مهم با درک صحیح از میزان احتمال موفقیت در دعوا حاصل می شود که ناشی از علم و تجربه ی کافی است.

دعاوی امور ملکی چگونه دعاویی هستند؟

موضوع دعاوی ملکی به نوعی به موضوع بین اموال غیر منقول و انسان مربوط می شود و به ارتباط مستقیم و غیرمستقیم انسان با اموال غیرمنقول از قبیل زمین و آپارتمان و…. اشاره دارد که با توجه به نوع زمین و املاک و نوع کاربری آن ها در کشور ما نظام حقوقی متفاوتی در این رابطه وجود دارد.

دعاوی ملکی از جمله دعاویی است که بسته به نوع و موضوع آن می تواند جنبه حقوقی، کیفری و یا تلفیقی از هر دو همانند دعاوی تصرف عداونی را داشته باشد. در امور و دعاوی املاک، مستغلات و اراضی موارد و دعاوی ای مطرح است که بهتر است به جهت عدم تحمیل هزینه های سنگین و جلوگیری از اتلاف وقت توسط وکیل ملکی وکلایی که در زمینه املاک فعالیت می کنند و دارای و تبحر و تجربه هستند پیگیری و انجام شود.

ملک به چه معنای می باشد؟ (تفاوت ملک مشاعی و مفروز)

ملک کلمه ای عربی است که وارد زبان فارسی شده است و بر اساس نوع تلفظ معانی گوناگونی دارد. تمام دارایی های غیر منقول، در ردیف ملک قرار می گیرند. ملک انواعی دارد که مهترین آنها ملک مشاعی و ملک مفروز می باشد.

ملک مشاعی: به ملکی گفته می شود که دو نفر یا بیشتر، در تمامی جزء جزء ملک ، به نسبت سهم خود دارای ملکیت می باشند .
ملک مفروز: ملکی است که در مالکیت یک شخص اعم از حقیقی یا حقوقی قرار دارد.
ممکن است مالکیت یک شخص در ملک خود هم به نحوء مشاع باشد و هم به نحوه مفروز، مانند مالکیت آپارتمان، که قسمت اختصاصی در مالکیت اختصاصی و مفروز و قسمت مشاعی مانند راه پله ها و حیاط، در مالکیت مشاعی، قرار دارد.

عرصه و اعیان چه تفاوتی با هم دارند؟

به گفته وکیل ملکی در تهران ملک ممکن است که به عرصه و اعیان تقسیم می شود که هر یک دارای تعریف خاص خودش می باشد

عرصه: بر روی هر ملک و زمینی که بنایی ساخته شده ، «زمین یا عرصه» نامیده می شود
اعیان: به مستحدثات و بنای احداثی بر روی زمین، «اعیان» گفته می شود.
گاهی اوقات امکان دارد مالک اعیانی از مالکیت عرصه سهمی نداشته باشد و یا بالعکس.

اشخاص نسبت به املاک چه نوع حقوقی می توانند داشته باشند؟

حقوقی که برای اشخاص نسبت به املاک ایجاد می گردد برحسب اینکه مالک باشد و غیرمالک متفاوت می باشد که به شرح ذیل توضیح داده می شود:

الف: مالکیت اصلی:حق تصرف و سلطه بر اموال

مطابق ماده 30 قانون مدنی مالک ، حق هر گونه تصرف و استفاده از ملک خود را دارد ومی تواند نسبت به مایملک خویش هرگونه تصرف و انتفاعی داشته باشد که به قاعده تسلیط معرف می باشد به شرطی که اولا مزاحمتی برای اشخاص ثالث یا همسایگان نداشته باشد و ثانیا این استیلا بر مال و ملک در حدود متعارف باشد و هیچ کس حق ندارد بجز به حکم قانون مال را از تصرف مالک آن خارج نماید.

ب: مالکیت تبعی : مالکیت بر محصول ملک

ماده 32 قانون مدنی تمام ثمرات و متعلقات اموال غیرمنقول چه به صورت طبیعی و چه در نتیجه عملی حاصل شده باشد را در مالکیت مالک قرار داده است بنابراین کلیه گیاهان و درختهای رشد کرده در ملک و یا میوه های متعلق به درختان هر ملکی، به تعبیت از مالکیت ملک، در مالکیت صاحب ملک، قرار می گیرد.

ج: مالکیت منافع

مالک می تواند بر اساس یکی از عقود، اجاره، وکالت، امانت و یا درهر قالبی منافع ملک خویش را به اشخاص ثالث واگذار نماید.

د: حق انتفاع

حق انتفاع عبارت است از حقی که شخص دیگر می تواند از مالی که عین و منافع آن متعلق به دیگری است یا مالک خاصی ندارد داشته باشد که این حق می تواند در قالب قرارداد حسب مورد عمرا، رقبا ، سکنا و یا مطلق باشد که مقررات مربوط به آن در مواد 40 تا 54 قانون مدنی ذکر گردیده است

ه: حق وقف

بر اساس دیدگاه وکیل وقف در تهران هر مالکی می تواند با رعایت شرایط نسبت به حبس عین مال و قراردادن منفعت آن برای هدف مشروعی، مال خود را وقف نماید. وقف مال می تواند عام و یا خاص باشد که حسب مورد می تواند برای استفاده عام مردم باشد یا برای شخص یا اشخاص معینی باشد واقف باید دارای شرایط زیر باشد:

واقف باید اهلیت داشته باشد، یعنی شخص باید عاقل، بالغ، مختار و رشید باشد.
واقف باید مالک مالی باشد که وقف می کند. این مالکیت با ارائه مدارک مثبته مالکیت توسط او مشخص می شود.
واقف باید برای عمل وقف قصد و رضایت داشته باشد و اگر وقف وی از روی اکراه باشد، چنین وقفی صحیح نیست.

حوزه تخصصی وکیل ملکی :

الزام به تنظیم سند رسمی، تقسیم ملک مشاع، خلع ید، رفع مزاحمت از ملک، تصرف عدوانی ،افراز ملک، مطالبه اجرت المثل ایام تصرف، تخلیه املاک استیجاری مشمول قانون ۵۶ و ۷۶، تائید فسخ معامله، مطالبه وجه التزام قراردادی، ابطال قرارداد اجاره، تعدیل اجاره بها، الزام به تحویل مبیع، الزام به اخذ پایان کار و سایر دعاوی ملکی.

متداولترین دعاوی ملکی تهران کدام است؟

یک وکیل پایه یک دادگستری به عنوان وکیل ملک و وکیل ملکی مجرب بیشتر با دعاوی و پرونده های ذیل سرو کار دارد و دعاوی زیر به عنوان متداول ترین دعاوی می باشد که در مجتمع های قضایی تهران مطرح می گردند:

1- الزام به تنظیم سند رسمی

یکی از دعاوی متداول، دعوای الزام به تنظیم سند رسمی می باشد معمولا مرحله آخر فروش و انتقال رسمی یک ملک ، حضور طرفین در دفاتر اسناد رسمی و تنظیم سند رسمی می باشد که معمولا فروشندگان به دلایل مختلف از انجام آن خودداری می کنند. در این صورت خریدار یا وکیل ملکی با مراجعه به مراجع قضایی، فروشنده را ملزم به تنظیم سند رسمی می کند.

خریدار قبل از اقامه دعوی باید با مشورت با وکیل ملکی با تجربه، اطمینان حاصل کند که ملک مورد معامله در رهن یا بازداشت نباشد، زیرا دادگاه به انتقال ملکی که در رهن دیگری یا بازداشت است رای نخواهد داد. در این حالت باید فک رهن مورد معامله را نیز از دادگاه بخواهد.

در نهایت هر گاه مالک حاضر به امضای سند انتقال به نام خریدار نشود، نماینده دادگاه سند انتقال را در دفتر اسناد رسمی به نام خریدار امضاء می کند.

2- دستور تخلیه

اجاره عقدی است که به موجب آن مستاجر مالک منافع عین مستاجره می شود و به تبع آن می تواند در آن هر گونه دخل و تصرفی کند. اگر پس از پایان مدت قرارداد اجاره، مستاجر بدون تمدید قرارداد از تخلیه ملک خودداری کند صاحب ملک می تواند برای گرفتن دستور تخلیه در صورتی که ملک منزل مسکونی باشد به شورای حل اختلاف محل وقوع ملک و در صورتی که ملک تجاری باشد به دادگاه عمومی محل وقوع ملک رجوع نماید.

3- خلع ید

دعوی خلع ید، به آن دسته از دعاوی گفته می شود که در آن مالک از متصرف غیر قانونی ملک خود شکایت نموده و از مراجع قضایی تهران تقاضای خلع ید متصرف از ملک را دارد.

صدور حکم مبنی بر خلع ید منوط به احراز مالکیت رسمی خواهان می باشد که با استعلام از اداره ثبت اسناد و املاک تهران قابلیت احراز را دارد. دعوای خلع ید را علیه هریک از مالکین مشاعی نیز به صورت خواسته خلع ید مشاعی مطرح نمود. در دعاوی خلع ید، متصرف ابتدا به صورت قانونی و قراردادی و با اجازه مالک به انتفاع از ملک پرداخته اما پس از اتمام مهلت از پیش تعیین شده، از باز پس دادن ملک به مالک خود امتناع نموده و به صورت غیر قانونی به تصرف ملک ادامه می دهد به دلیل اینکه اکثر مردم در طرح دعوای خلع ید، دستور تخلیه و تصرف عدوانی اشتباه می کنند و این باعث می شود که به هیچ نتیجه ای نرسند و دعوای آنها رد می شود حتما پیشنهاد می شود با وکیل پایه یک متخصص در امور ملک و اراضی به عنوان یک وکیل ملکی مجرب مشورت کنید.

4- دعاوی تصرف عدوانی

دعوای تصرف عدوانی چه در بعد کیفری و چه در بعد حقوقی از جمله دعاوی ملکی متداول است. در دعوای تصرف عدوانی فرد می تواند از طریق حقوقی در قالب دعوای رفع تصرف عدوانی یا کیفری از طریق اعلام جرم تصرف عدوانی اقدام کند و در انتخاب آنها تا حدودی اختیار دارد، زیرا دعاوی که به صورت حقوقی مطرح می شوند، دوباره نمی توانند به روش کیفری اقامه شوند اما دعاوی کیفری را دوباره می توان به روش حقوقی مطرح کرد. همین امر لزوم بهره گیری از وکیل ملکی را در دعاوی رفع تصرف عدوانی تقویت می کند. زیرا در هر یک از روش ها جریان پیگیری پرونده و طریقه اثبات دعوی تفاوت دارد.

5- الزام به تحویل مبیع

یکی دیگر از دعاوی ملکی که وکیل ملکی در تهران در آن قبول وکالت نموده است دعوای الزام به به تحویل مبیع می باشد فروشنده مکلف است پس از فروش ملک به مشتری، مبیع را به وی تحویل دهد، اما در مواردی فروشنده از این امر سر باز می زند، به خصوص در مواقعی که زمانی بین وقوع معامله و تنظیم سند رسمی وجود داشته باشد، به دلیل سودجویی فروشنده از افزایش قیمت ها، این مشکل بیشتر مشاهده می شود. در هنگام بروز این مشکل خریدار می تواند با کمک وکیل ملکی، اقدام به طرح دعوای الزام به تحویل مبیع علیه فروشنده نموده و از این طریق اقدام به دریافت ملک خریداری شده خود نماید.

6- رفع مزاحمت و ممانعت از حق

دعوی رفع مزاحمت و ممانعت از حق نیز از جمله دعاوی تصرف می باشد که می تواند دارای وصف کیفری و حقوقی باشد و در آن، حسب مورد متصرف ملک از مزاحم در تصرف خود ویا از شخصی که مانع استفاده وی از حق می گردد شکایت می نماید.

هزینه های دعاوی ملکی در سال 1399 چقدر می باشند؟

دعاوی ملکی هزینه های ذیل را ممکن است در بر داشته باشد

هزینه دادرسی: که براساس ارزش منطقه ای و تقویم خواهان در دفاتر خدمات قضایی تهران دریافت می گردد.
هزینه کارشناسی: در مواردی که دادگاه ارجاع به کارشناسی را ضروری بداند می بایست هزینه های کارشناسی پرداخت گردد
حق الوکاله وکیل: که بر اساس توافق و به صورت منصفانه و تقسیطی تعیین می گردد.

حق الوکاله وکیل ملکی در تهران در سال 1399 چقدر می باشد؟

میزان حق الوکاله وکیل ملکی در تهران با توجه اهمیت موضوع اختلاف و زمان رسیدگی و همچنین ادله و مستندات طرفین معمولا به صورت توافقی تعیین می گردد که از لحاظ قانونی و شرعی معتبر می باشد . در صورتی که قرادادی خصوصی فی مابین وکیل و موکل وجود نداشته باشد حق الوکاله بر اساس آیین نامه تعرفه حق الوکاله وکیل مصوب 1398 تعیین می گردد.که از سال 1399 اجرایی شده است.

شماره و آدرس دفتر وکالت وکیل ملکی سعادت آباد

برای مشاوره و اعلام وکالت در پرونده های ملکی در تهران و سایر شهرستان ها ، می توانید با حضور در دفتر وکالت وکیل ملکی در تهران به ادرس تهران ، سعادت آباد ،  از مشاوره وکیل متخصص ملکی استفاده نمود و در صورتی که بعد مسافت و یا سایر عوامل مانع حضور شما می گردد از طریق شماره تلفن 09121144321 به صورت تلفنی، واتساپ و تلگرام با وکیل پایه یک دادگستری در تهران در تماس باشید تا علاوه بر مشاوره در خصوص نحوی اعطای وکالت نیز توضیحات لازم ارائه گردد.

وکالت دعاوی ملکی

وکیل دعاوی ملکی سعادت آبادوکیل زمین سعادت آبادوکیل متخصص املاک سعادت آباد تهرانوکیل متخصص امور ملکی سعادت آبادوکیل متخصص ملک و املاک سعادت آبادوکیل ملکی سعادت آباد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *