امروزه پرونده های مربوط به دعاوی خانواده در حال افزایش می باشد در دعاوی خانواده زوجین به طرح یک دادخواست و یا یک شکایت بسنده نمی کنند و اقدام به طرح عنوان دادخواست های حقوقی و شکایت کیفری علیه یکدیگر می نمایند استفاده از تجربه و تخصص وکیل خانواده در تهران باعث می گردد که موکل از تبعات یک جنگ فرسایشی خانوادگی تاحدودی در امان باشد و صفر تا صد امور حقوقی وی توسط وکیل حرفه ای خانواده پیگیری شود.

معرفی خانواده

خانواده قدیمی ترین و مهمترین گروه اجتماعی است.قدیمی ترین گروه اجتماعی است که چرا که یک گروه طبیعی است که از آغاز زندگی بشر وجود داشته است. مهمترین گروه است برای اینکه بدون آن زندگی در اجتماع متصور نیست.خانواده هسته مرکزی اجتماع است و نخستین اجتماعی است که شخص در ان گام می نهد و آداب زندگی و اصول و رسوم اجتماعی تعاون و از خودگذشتی در آن فرا می گیرد.

وکیل حرفه ای خانواده در سعادت آباد تهران

گستردگی امور حقوقی باعث گردیده است که وکلای دادگستری به صورت حرفه ای و تخصصی صرفا به قبول و پیگیری بعضی از پرونده ها حقوقی اقدام کنند دعاوی خانواده دارای پیچیدگی و تخصص های خاص خودش می باشد که وکیل حرفه ای خانواده در تهران با توجه با اشرافی که بر آن دارد و همچنین شناختی که از رویه شعب خانواده استان تهران دارند می توانند در رسیدن به نتیجه مطلوب اصحاب دعوا موثر باشند.

وکیل خوب دادگاه خانواده تهران

نظر به اهمیت خانواده و دعاوی مربوط به آن و ضرورت تخصص و تجربه و حذف تشریفات دست و پا گیر دادرسی و رعایت جنبه های اخلاقی و اجتماعی و رسیدگی به اینگونه دعاوی در بسیاری از کشورها دادگاه خانواده جهت رسیدگی به دعاوی خانوادگی تاسیس شده است.

با توجه به احساس نیاز به دادگاه های متخصص در امور خانوادگی و با عنایت به اصل 21 قانون اساسی که ایجاد دادگاه صالح برای حفظ کیان و بقای خانواده را پیش بینی کرده است.

دادگاه خانواده و حضور قاضی زن در آن

قانون جدید حمایت از خانواده ساختار دادگاه حمایت از خانواده را حفظ کرده ولی حضور قاضی مشاور زن را در ان الزامی قرار داده است.برابر ماده 2قانون جدید ” دادگاه خانواده با حضور رئیس یا دادرس علی البدل وقاضی مشاور زن تشکیل می گردد قاضی مشاور باید ظرف 3روز از ختم دادرسی بطور مکتوب و مستدل در مورد موضوع اظهارنظر و مراتب را در پرونده درج کند.قاضی انشا کننده ی رای باید در دادنامه به نظر قاضی مشاور اشاره و چنانچه با نظر وی مخالف باشد با ذکر دلیل نظریه وی را رد کند.”

با اینکه در دادگاه خانواده اخذ تصمیم نهایی با قاضی مرد است مشارکت و حضور الزامی قاضی زن در دادگاه نوعی پیشرفت در جهت حمایت از حقوق زنان و رفع تبعیض وقابل تایید است.

اما در قانون جدید اصطلاح “قاضی مشاور زن ” بکار رفته و قانون نقش بیشتری را برای او قائل شده و حضور اورا در دادگاه الزامی دانسته است.

وکیل دعاوی خانواده چه ویژگی هایی دارد ؟

وکیل خانواده در مرحله اول با مطالعه کامل پرونده و بررسی کلیه جوانب و تبادل نظر با تیم وکلای با تجربه چنانچه به هر دلیل قانونی درصد پیشرفت و موفقیت پرونده کم باشد قطعا آن را به اطلاع موکل می رساند و از قبول پرونده امتناع می نماید. طرح دعاوی متعدد در دادگاه های خانواده به منظور دریافت حق الوکاله بیشتر دور از اخلاق حرفه ای و خلاف شأن سوگند وکالت است.

وکیل خانواده چون به صورت تخصصی در دعاوی خانواده فعالیت دارند نسبت به قوانین مرتبط به حوزه خانواده اشراف کامل و نسبت به رویه های حاکم بر دادگاه خانواده در تهران آگاهی دارد.

وکیل خانواده در مرحله اول سعی در صلح و سازش بین زوجین خواهد نمود و در نهایت چنانچه امکان صلح و سازش وجود نداشته باشد به طرح دعوا اقدام می نماید و در تمام مراحل با مشاوره ی دقیق و حساب شده پرونده ی شما را در کمترین زمان با کسب بهترین نتیجه به پایان می رساند. لذا با انتخاب بهترین وکیل خانواده مناسب روند پیشرفت پرونده و احتمال موفقیت در پرونده بیشتر می باشد.

صلاحیت دادگاه های خانواده

برابر ماده 4 قانون جدید حمایت خانواده رسیدگی به امور و دعاوی زیردر صلاحیت دادگاه خانواده است :

نامزدی و خسارت ناشی از برهم زدن ان
نکاح دائم موقت و اذن در نکاح
شروط ضمن عقد
ازدواج مجدد
جهیزیه
مهریه
نفقه زوجه و اجرت المثل ایام زوجیت
تمکین ونشوز
طلاق رجوع فسخ و انفساخ نکاح بذل مدت و انقضا ان
نسب
رشد حجر و رفع ان
حضانت و ملاقات طفل
ولایت قهری قیمومت امور مربوط به ناظر و امین اموال محجوران و وصایت
نفقه اقارب
امور راجع به غایت مفقودالاثر
سرپرستی کودکان بی سرپرست
اهدا جنین
تغییر جنسیت

وکیل خانواده در کشورهای پیشرفته چه نقشی دارد؟

در اکثر کشورهای پیشرفته بسیاری از خانواده ها نه تنها پزشک خانوادگی دارند بلکه وکیل خانوادگی نیز دارند که سالیانه هزینه مشخصی را برای وکیل خود واریز می نمایند. البته نمی‌توان به طور قطع گفت که وکیل خانواده به همه مسائل حقوقی مسلط است و معمولاً وکیل خانواده جهت حل کردن مسائل حقوقی مربوط به خانواده مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی وکیل خانواده به اختلافات خانوادگی محدود نمی شود و احتمال دارد همه امور حقوقی یک خانواده با کمک او حل شود و یا در صورتی که وکیل خانواده از عهده مشکل خاصی بر نیاید آن را به وکیل مربوطه ارجاع می دهد.

نقش وکیل امور حقوقی خانواده در ایران

در کشور ایران الزامی برای گرفتن وکیل خانوادگی برای هر خانواده وجود ندارد و البته خدمات و حمایت خاص نیز در این زمینه از طرف دولت ارائه نمی شود. با اینکه بیمه وکالت از طرف چند شرکت بیمه ایرانی مطرح شده بود ولی در مورد وکیل خانواده به نتیجه نرسید. پیشنهاد می شود در مورد امور معاملات قراردادها، امور مربوط به تشکیل خانواده و فرزندان و همچنین ایه‌گذاری‌های جز و کل برای خود یک مشاوره حقوقی انتخاب کنید تا با استفاده از راهنمایی های او با صرف زمان کمتری مسائل را به سادگی حل نمایید.

احتمال دارد بعضی از خانواده ها به دلیل نگرانی در پرداخت هزینه‌های سالانه وکیل و حقوقی اقدام به گرفتن وکیل حقوقی خانواده نکنند. اما باید بگوییم شما می‌توانید با یک حساب سرانگشتی ساده از هزینه های بسیار زیادی که برای اشتباهات حقوقی ،تربیتی، تجاری و روابط بین فردی که پرداخت می کنید جلوگیری نمایید. این موضوع تقریبا شبیه زمانی است که برای جلوگیری از هزینه های درمانی خود و خانواده تان را بیمه می کنید.

وکیل خانواده چه وظیفه ای دارد؟

یک وکیل خانواده موظف است به همه مشکلات حقوقی که بر اساس قرارداد خود مشخص شده است رسیدگی کنند. البته اختیارات و وظایف وکیل امور حقوقی خانواده توسط نماینده یا سرپرست خانواده مشخص می شود مشاوره حقوقی خانواده قادر است در اموری مانند، نقل و انتقال اموال، خرید و فروش اموال خانواده، دعاوی و اختلافات خانوادگی، شرکت در جلسات، تعیین نسب و نفقه، همچنین مسائل مربوط به فرزندان، مسائل مربوط به انحصار وراثت و ارث و… دخالت کرده و اقدام به راهنمایی خانواده نمایند.

وکیل دادگاه های خانواده تهران

معمولا در خصوص دعاوی خانوده در صورتی که نیاز به حضور در نزد مشاور نباشد هریک زوجین می توانند با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی در تهران با ثبت دادخواست و پرداخت هزینه دادرسی دعوای خویش را اقامه نموده و پس از ارجاع دادخواست به یکی از شعب دادگاه خانوده تهران وقت رسیدگی تعیین و به خواسته اصحاب دعوا رسیدگی و در مورد آن در قالب صدور رای اظهارنظر می کنند. و در خصوص دعاوی که نیاز به انجام مشاوره دارد همین رویه پس از گذراندن دوره مشاوره صورت می گیرد.

مزایا مراجعه به وکیل خانواده در تهران

وکیل خانواده در تهران به صورت تخصصی در این گونه دعاوی مشاوره و اعلام وکالت می نماید. نقش و عملکرد وکیل خانواده به صورت مستقیم و غیرمستقیم در نتیجه ای دعاوی موثر می باشد و پیشنهاد می گردد برای کسب بهترین نتیجه از دعاوی خانواده قبل از هر گونه اقدامی با وکیل دادگستری در تهران مشاوره نماید.

حق الوکاله وکیل خانواده در تهران

میزان حق الوکاله وکیل خانواده در تهران با توجه اهمیت موضوع و زمان رسیدگی و همچنین ادله و مستندات طرفین معمولا به صورت توافقی تعیین می گردد که از لحاظ قانونی و شرعی معتبر می باشد . در صورتی که قرادادی خصوصی فی مابین وکیل و موکل وجود نداشته باشد حق الوکاله بر اساس آیین نامه تعرفه حق الوکاله وکیل مصوب 1398 تعیین می گردد.

مشاوره حقوقی خانواده توسط وکیل پایه یک دادگستری

مشاوره حقوقی خانواده خدمت دیگری است که افتخار ارائه آن را به هموطنان عزیز دارد. مشاوره حقوقی قبل از هر عمل حقوقی می تواند از مشکلات متعدد احتمالی که ممکن است برای شما به وجود آورد جلوگیری می نماید. بنابراین قبل از طرح دعوا یا دفاع از دعوا و به منظور جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه حتما با وکیل خانواده مشاوره نمائید.

در صورت ارجاع پرونده به وکیل خانواده جهت انجام مراحل تقدیم دادخواست و پیگیری اعم از تقدیم دادخواست تا مرحله اجرای حکم نیاز به حضور موکل در هیچ از مراحل دادرسی نمی باشد، مگر آنکه ضمن ابلاغ حضور موکل برای دادرسی الزامی باشد.

بهترین وکیل خانواده را از ما بخواهید به منظور مشاوره حقوقی و یا اعطای وکالت در پرونده های مربوط به امور خانواده برای ارتباط با ما از طریق شماره 09121144321 تماس بگیرید.

مهم ترین دعاوی خانوادگی

مهریه : به گفته وکیل خانواده مهریه توافق مالی فی ما بین زن و مرد به هنگام عقد نکاح می باشد و نوعی الزام قانونی و شرعی است که بر شوهر تحمیل می شود و ممکن است که مهریه به صورت عندالمطالبه یا عندالاستطاعه در نظر گرفته شود. در مهریه عندالاستطاعه زوجه حق استفاده از حق حبس را ندارد.

مهریه ای که زن و شوهر ضمن عقد نکاح یا پس از آن به تراضی معین می نمایند در اصطلاح مهر المسمی نامیده می شود.
ممکن است در عقد نکاح مهر تعیین نشود در چنین صورتی زوجین پس از توافق با یکدیگر نسبت به تعیین مهر توافق نمایند و چنانچه ضمن عقد سخن از مهر گفته نشود یا عدم استحقاق زن در نظر گرفتن مهریه شرط شده باشد پس از وقوع نزدیکی زن مستحق مهر المثل است.
هر گاه در عقد نکاح مهریه ذکر نشده باشد و شوهر قبل از نزدیکی و تعیین مهر ، زن خود را طلاق دهد، زن مستحق مهرالمتعه است برای تعیین مهرالمتعه بر خلاف مهر المثل وضعیت مرد در نظر گرفته می شود.
چنانچه مهریه وجه نقد باشد متوسط شاخص بهای سال قبل، تقسیم بر متوسط شاخص های سال وقوع عقد و نتیجه حاصل ضربدر مبلغ مهریه مندرج در عقدنامه تعیین می گردد.
نحوه مطالبه مهریه به این صورت می باشد که زوجه از دو طریق می تواند نسبت به مطالبه مهریه اقدام کند. ۱ – مطالبه مهریه از طریق دادگاه ویژه خانواده ۲ – مطالبه مهریه از طریق اجرای ثبت. پیشنهاد ما این است چنانچه زوج دارای اموالی باشد زوجه از طریق ثبت اقدام نماید و اموال وی را توقیف و وی را ممنوع الخروج نماید به دلیل اینکه مطالبه مهریه از این طریق کم هزینه و سریع می باشد.

چنانچه زوج توانایی پرداخت دفعه الواحده مهریه را ندارد و اموالی غیر از مستثنیات دین نداشته باشد می تواند بعد از قطعیت رأی مهریه نسبت به آن تقاضا ی اعسار و تقسیط مهریه نماید و اگر اعسار وی پذیرفته شود دادگاه می تواند مهریه را قسطی کند.
مهریه تا ۱۱۰ عدد سکه مشمول ماده ۲ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی است و چنانچه زوجه بخواهد مازاد بر ۱۱۰ عدد سکه را مطالبه نماید باید ملائت زوج را به اثبات برساند.
اگر در خصوص هر کدام از مسائل فوق احتیاج به مشاوره حقوقی داشتید می توانید با وکیل خانواده تماس بگیرید.

طلاق

طلاق ممکن است به ۳ حالت باشد :

۱ – طلاق توافقی باشد ۲ – طلاق به درخواست زوجه باشد ۳ – طلاق به درخواست زوج باشد

طلاق توافقی : به طلاقی گفته می شود که زوجین باید در خصوص مهریه، اجرت المثل، حضانت، نفقه و غیره با هم دیگر توافق داشته باشند مثل اینکه زوجین می توانند توافق کنند که زوجه مهریه خود را ازای طلاق، به زوج بذل نماید یا بخشی را دریافت و بخشی را بذل نماید. در این خصوص، تمامی توافقات بین زوجین در رأی دادگاه منعکس خواهد شد و قابلیت اجرا و لازم الاجرا خواهد بود.

طلاق توافقی چقدر زمان می برد ؟

طلاق توافقی با توجه به رویه مختلف در شعبات مختلف دادگاه های خانواده تهران معمولا تا یک هفته زمان می برد.

مدارک لازم برای طلاق توافقی چیست :

۱ – عقدنامه ۲ – شناسنامه زوجین ۳ – کارت ملی زوجین ۴ – چنانچه زوجه وکالتنامه محضری طلاق را از همسرش دارد.

چنانچه اصل سند ازدواج در دسترس یکی از طرفین نباشد یا مفقود شده باشد می تواند به دفتر خانه محل عقد مراجعه و رونوشت تهیه نماید.
مزایای داشتن وکیل در طلاق توافقی این است که در هیچ یک از مراحل دادرسی علی الخصوص در دفتر خانه نیاز به حضور هیچکدام از زوجین نیست و انجام طلاق در دفترخانه با حضور وکیل خانواده انجام می گردد و در صورت داشتن وکیل خانواده، فرآیند طلاق توافقی در کمترین زمان ممکن انجام می گردد.

طلاق به درخواست زوجه : در طلاق به درخواست زوجه با توجه به اینکه در شرع مقدس اسلام و قانون حق طلاق با مرد است، گرفتن طلاق از جانب زن نیاز به اثبات دلایل ( عسر و حرج ) می باشد که این امر کاملا فنی و دشوار است و وکیل پایه یک دادگستری می تواند سیر طلاق را با توجه به علم و آشنایی رویه در دادگاه ها برای شما هموار کند.

دلایل طلاق : زوجه در صورت اثبات ( عسر و حرج ) زوج مانند اعتیاد، محکومیت قطعی و یا استنکاف و یا عجز از پرداخت نفقه، سوء معاشرت و امثال آنها می تواند دادخواست طلاق بدهد یا ممکن است درخواست طلاق از سوی زن به واسطه کراهتی باشد که زوجه نسبت به زوج دارد در نتیجه می تواند در مقابل مالی که به همسرش می دهد تقاضای طلاق کند ( طلاق خلع ).

طلاق به درخواست زوج : زوج می تواند با رعایت شرایط مقرر قانون مدنی و پرداخت کلیه حقوق مالی زوجه مهریه، نفقه، اجرت المثل و شرط نصف دارایی در صورتی که در سند ازدواج آن را امضاء نموده باشد در هر زمان برای طلاق اقدام کند.

مزایای داشتن وکیل خانواده در خصوص پرونده طلاق به درخواست زوج :

در صورت داشتن وکیل مدت زمان آن حدوداَ ۵ الی ۶ ماه خواهد بود و نیاز به حضور زوج در هیچکدام از مراحل دادرسی نمی باشد و اجرای صیغه طلاق در دفترخانه بدون حضور زوج انجام خواهد شد.

نفقه
به گفته وکیل خانواده یکی از مهم ترین حقوق مالی زوجه نفقه است. دو شرط برای نفقه وجود دارد دائمی بودن عقد و تمکین کامل یا عدم نشوز زن که در صورت عدم تمکین, زوج می تواند مبادرت به طرح دعوای الزام به تمکین نماید و در صورت عدم تمکین زوجه مستحق نفقه نخواهد بود و همچنین زوج می تواند اقدام به ازدواج مجدد نماید. در عقد موقت نفقه همسر بر شوهر واجب نیست. نفقه شامل خوراک، پوشاک، مسکن، هزینه های درمان وغیره.

ملاک در وجوب نفقه شأن زوجه است نه شأن زوج و تمکن مالی او و منظور از شأن عادت امثال زن است و در صورت استنکاف شوهر از پرداخت نفقه زوجه می تواند در صورت استنکاف شوهر به دادگاه مراجعه نماید و دادخواست مطالبه نفقه دهد در این صورت دادگاه میزان نفقه را با ارجاع کارشناس معین خواهد کرد و شوهر را به آن محکوم کند و همچنین زوجه می تواند به جرم ترک انفاق از شوهر شکایت کیفری نماید.و در این خصوص می توانید از وکیل کیفری راهنمایی بخواهید.

حضانت
مسئله دیگری که در حوزه دعاوی خانوادگی حائز اهمیت فراوان است مسئله حضانت و یا ملاقات فرزند است. حضانت کودک امری است که با همه سختیهایش لذت بخش است از این رو نگهداری اطفال هم حق و هم تکلیف والدین است و تا زندگی مشترک ادامه دارد والدین بدون توجه به اولویت های مشترک امر حضانت را عهده دار می شوند و در صورت طلاق امر حضانت به یکی از آنها واگذار می شود .

قانون مدنی مادر را تا هفت سال برای فرزند مقدم می شمارد و از آن پس اولویت را به پدر می دهد. دختر در سن ۹ سالگی و پسر در سن ۱۵ سالگی از سن حضانت خارج می شود و پس از آن خود فرزند می تواند برای زندگی نزد پدر یا مادر تصمیم گیری کند.

اجرت المثل
یکی از حقوق مالی که در حقوق ایران برای زوجه در نظر گرفته شده اجرت المثل ایام زوجیت است مطابق تبصره ماده ۳۳۶ قانون مدنی زوجه در هر زمانی استحقاق دریافت اجرت المثل کارهایی را دارد که خارج از وظایف شرعی وی بوده و به دستور زوج انجام داده است.

مشروط بر اینکه این امور را با قصد تبرع انجام نداده باشد و عرف نیز برای آنها اجرت در نظر گرفته باشد اما دستور زوج و قصد تبرع باید در دادگاه احراز شود و دادگاه با توجه به سنوات زندگی مشترک مبلغی به عنوان اجرت المثل کار و خدماتش در منزل شوهر معین و مرد را ملزم به پرداخت آن می نماید.

شرط نصف دارایی
مسئله دیگر، که در حوزه دعاوی خانوادگی دارای حائز اهمیت است شرط نصف دارایی است که زوج متعهد می شود هنگام جدایی تا نصف دارایی موجود که طی مدت ازدواج به دست آورده به زن منتقل نماید. اعمال شرط نصف دارایی مندرج در سند ازدواج مشروط به شرایطی است :

طلاق به درخواست زن نباشد، طلاق بر اثر سوء رفتار زن نباشد، دارایی در طول زندگی مشترک کسب شده باشد، دارایی به دست آمده موجود باشد.

وکیل دعاوی خانوادگی اتباع ایرانی غیر شیعه در تهران

تبصره ماده قانون 4 همان حمایت خانواده پس از استناد به اصول دوازدهم همان قانون اساسی و ارجاع به قانون اجازه رعایت احوال شخصیه ایرانیان غیر شیعه در محاکم مصوب 31/4/1312و قانون رسیدگی به دعاوی مطروحه راجع به اموال شخصیه و تعلیمات دینی ایرانیان زرتشتی کلیمی و مسیحی مصوب 3/4/1372مجمع تشخیص مصلحت نظام چنین مقرر داشته است ” تصمیمات مراجع عالی اقلیت های دینی مذکور در امور حسبی و احوال شخصیه انان از جمله نکاح و طلاق معتبر و توسط محاکم قضایی بدون رعایت تشریفات تنفیذ و اجرا می گردد.”

از تبصره یاد شده و قوانین ارجاعی چنین بر می اید که به دعاوی خانوادگی ایرانیان غیر شیعه و به تعبیر دقیق تر اقلیت های مذهبی که مذهب انان به رسمیت شناخته شده اعم از مذهب حنفی-شافعی-مالکی-حنبلی و زیدی موضوع اصل12قانون اساسی در دادگاه های خانواده بر طبق فقه و قواعد مذهبی انان رسیدگی می شود اما دعاوی اقلیت های دینی زرتشتی-کلیمی و مسیحی موضوع اصل 13قانون اساسی ممکن است در مراجع عالی دینی خود انان مورد رسیدگی قرار گیرند و تصمیم مراجع مزبور معتبر است و بدون رعایت تشریفات تنفیذ و اجرا می شود.

با وجود این به نظر می رسد که رجوع اقلیت های دینی مذکور به دادگاه های خانواده جهت رسیدگی به دعاوی خود منع قانونی ندارد یعنی آنان اختیار دارند در این زمینه یا به دادگاه های خانواده یا به مراجع عالی دینی خود رجوع کنند و در صورت رجوع به این مراجع تصمیم انها معتبر و قابل تنفیذ دردادگاه خانواده است بی آنکه دادگاه مزبور اختیار رسیدگی ماهوی در این مورد داشته باشد.

صلاحیت محلی(دادگاه صلاحیتدار) در دعاوی خانواده

مطابق قانون حمایت از خانواده چهار حوزه قضایی صالح به رسیدگی به دعوای خانواده می باشد:

  • زوجه می تواند دردادگاه محل اقامت خوانده طرح دعوا کند
  • زوجه می تواند در محل سکونت خود اقامه دعوی کند مگر در موردی که خواسته مطالبه مهریه غیر منقول باشد (ماده12). اقامه دعوی در محل سکونت زوجه مغایر قواعد عمومی صلاحیت محلی ولی قابل توجیه در راستای حمایت از زن است
  • زوجه می تواند در محل ثبت عقد ازدواج اقامه دعوا کند.
  • دادگاه صالح برای رسیدگی به مطابه مهریه غیر منقول بر طبق قواعد عمومی دادگاه محل وقوع مال است.

دادگاه صالح در رسیدگی به دعوای زوجین مقیم خارج

  • هرگاه هر یک از زوجین مقیم خارج از کشور باشد دادگاه محل اقامت طرفی که در ایران اقامت دارد برای رسیدگی صالح است.
  • اگر زوجین مقیم خارج از کشور باشند ولی یکی از انان در ایران سکونت موقت داشته باشد دادگاه محل سکونت فرد ساکن در ایران برای رسیدگی صالح می باشد
  • اگر هردو (زوجین) در ایران سکونت موقت داشته باشند دادگاه محل سکونت موقت زوجه برای رسیدگی صالح است.
  • هرگاه هیچ یک از زوجین در ایران سکونت نداشته باشند دادگاه تهران صلاحیت رسیدگی دارد(ماده14).

صلاحیت دادگاه محل سکونت موقت زوجه در فرضی که زوجین که هر دو در ایران سکونت موقت دارند برخلاف قواعد عمومی صلاحیت محلی و مبتنی براندیشه حمایت از زن است.

وکیل دعاوی خانوادگی ایرانیان مقیم خارج در تهران

ایرانیان مقیم خارج می توانند دعاوی خانوادگی خود را در محاکم و مراجع صلاحیتدار محل اقامت خود مطرح کنند برابر ماده15قانون حمایت از خانواده ” هرگاه ایرانیان مقیم خارج از کشور امور و دعاوی خانوادگی خود را در محاکم و مراجع صلاحیتدارمحل خویش مطرح کنند احکام این محاکم یا مراجع در ایران اجرا نمی شود مگر انکه دادگاه صلاحیتدارایرانی احکام را بررسی و حکم تنفیذ صادر کند.”

نحوی رسیدگی به دعاوی خانواده

مطالبق ماده 8 قانون حمایت از خانواده رسیدگی در دادگاه خانواده با تقدیم دادخواست و بدون رعایت تشریفات ایین دادرسی مدنی انجام می شود.ولی در عمل و رویه جاری اصولا تمامی تشریفات آیین دادرسی مدنی رعایت می گردد

وکیل اعتراض به آرای دادگاه خانواده در تهران

آرای دادگاه خانواده اصولا تابع مقررات قانون ایین دادرسی مدنی مصوب 1379است.فقط ماده 32 قانون جدید مقرر داشته است که “در مورد حکم طلاق اجرای صیغه و ثبت ان حسب مورد منوط به انقضا مهلت فرجام خواهی یا ابلاغ رای فرجامی است ” برابر مواد 331و 334ق.ا.د.م.احکام دادگاه عمومی قابل تجدید نظر در دادگاه تجدیدنظر استان است و به موجب ماده 368همان قانون فقط احکام راجع به اصل نکاح و فسخ وقوع یا عدم وقوع و صحت یا بطلان نکاح و فسخ است. منبع تخلیص مطلب کتاب مختصر حقوق خانواده تالیف دکتر سید حسین صفایی و دکتر سید اسدالله امامی می باشد.

شماره و آدرس دفتر وکیل خانواده در تهران

برای مشاوره و اعلام وکالت در پرونده های خانواده در تهران و سایر شهرستان ها ، می توانید با حضور در دفتر وکالت وکیل خانواده در تهران به ادرس تهران ، سعادت آباد ،  از مشاوره وکیل متخصص خانواده استفاده نمود و در صورتی که بعد مسافت و یا سایر عوامل مانع حضور شما می گردد از طریق شماره تلفن  09121144321  به صورت تلفنی، واتساپ و تلگرام با وکیل پایه یک دادگستری در تهران در تماس باشید تا علاوه بر مشاوره در خصوص نحوی اعطای وکالت نیز توضیحات لازم ارائه گردد.

وکالت دعاوی خانواده

وکیل تخصصی سعادت آبادوکیل حرفه ای خانواده در سعادت آبادوکیل خانواده سعادت آبادوکیل دعاوی خانوادگی شهرک غرب

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *